PRIVACYVERKLARING KLANT

 

Europa

 

Wanneer u winkelt bij Foot Locker in Europa of wanneer u onze Sites gebruikt, deelt u bepaalde persoonsgegevens (“Persoonsgegevens”) met ons. Met deze Privacyverklaring klant (“Verklaring”) informeren we u over hoe we uw Persoonsgegevens verwerken.

 

Deze verklaring bevat de volgende hoofdstukken:

1.          Inleiding

2.         Wie zijn wij?

3.         Welke Persoonsgegevens verzamelen wij over u?

4.         Waarom gebruiken we uw Persoonsgegevens?

5.         Hoelang bewaren wij uw Persoonsgegevens?

6.         Welke geautomatiseerde beslissingen, waaronder profilering, nemen we over u?

7.          Aan wie geven we uw Persoonsgegevens door?

8.         Dragen we uw Persoonsgegevens over buiten de Europese Economische Ruimte (“EER”)?

9.         Gegevensprivacy kinderen

10.       Hoe beschermen we uw Persoonsgegevens?

11.        Links naar andere sites

12.       Wat zijn mijn rechten?

13.       Hoe kan ik een klacht indienen?

14.       Updates aan deze Privacyverklaring

15.       Contactpersonen

 

 

1.           Inleiding

 

Transparantie is een van de belangrijkste principes van de wetgeving inzake gegevensbescherming. Met dit in gedachten informeren we u over hoe uw persoonsgegevens worden verwerkt en brengen we uw rechten als individu, onze verantwoordingsplicht en de rechtmatige en eerlijke verwerking van persoonsgegevens onder de aandacht.

 

Deze Verklaring bevat informatie over hoe we uw Persoonsgegevens verwerken wanneer u onze websites en winkels bezoekt (“Sites” en “Winkels”), zich aanmeldt voor ons loyaliteitsprogramma (“Lidmaatschap FLX”) en onze nieuwsbrieven (“Nieuwsbrief”), gebruik maakt van onze mobiele applicaties (“Apps”), zich registreert via het aanmaken van een persoonlijk account (“Persoonlijke Account”), deelneemt aan een onderzoek (“Klanttevredenheidsprogramma”) en wanneer u contact met ons opneemt (gezamenlijk de “Diensten”). Deze Verklaring is van toepassing op alle Persoonsgegevens van Klanten verzameld door Foot Locker Europe B.V. of een van zijn Europese filialen of merken, inclusief Kids Foot Locker en Sidestep (“Foot Locker”).

 

 

2.           Wie zijn wij?

 

Foot Locker Europe B.V. is de Gegevensbeheerder die verantwoordelijk is voor Persoonsgegevens van Klanten die vallen onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG”) van de EU.

 

Foot Locker Europe B.V. is opgericht naar Nederlands recht en is gevestigd te  Ir. D.S. Tuijnmanweg 3-5, 4131 PN, Vianen. Foot Locker Europe B.V. is ingeschreven bij de Nederlandse Kamer van Koophandel onder registratienummer 23067735.

 

 

3.           Welke Persoonsgegevens verzamelen wij over u?

 

3.1        Persoonsgegevens die u rechtstreeks met ons deelt

 

We verzamelen de volgende categorieën Persoonsgegevens wanneer u onze Diensten gebruikt (afhankelijk van welke diensten u gebruikt):

 

            a.    Persoonsgegevens van de klant: volledige naam, titel/aanspreking, contactgegevens, geboortedatum, geslacht, voorkeurstaal, adres;

            b.    Interesses en voorkeuren: historische productaankopen (inclusief retourzendingen of geannuleerde bestellingen), schoen- en/of kledingmaat, interesses, feedback en                         onderzoeksgegevens;

            c.    Klantaccountgegevens: klant-ID, accountinformatie, keuze en opt-in voor Foot Locker-communicatie (FLX-publicaties/Nieuwsbrieven);

            d.    Orderinformatie: order(traceer)nummer, orderstatus en -geschiedenis, verkooporderinformatie, factuur- en verzendadres, bankrekeninginformatie, aankoopgeschiedenis;                    en

            e.    Communicatie met de klantenservice.

 

3.2        Bijzondere categorieën van Persoonsgegevens

 

Foot Locker verzamelt geen persoonsgegevens die behoren tot de zogenaamde speciale categorieën, te weten gegevens over etnische afkomst, religieuze of filosofische overtuigingen, seksleven of seksuele geaardheid, gezondheidsgegevens, politieke opvattingen of vakbondslidmaatschappen tijdens uw gebruik van onze Diensten.

 

3.3        Persoonsgegevens die we indirect van u verzamelen

 

Wij verzamelen de volgende categorieën van Persoonsgegevens wanneer u onze Diensten gebruikt:

 

            a.    Online activiteit: uw online interactie met ons via het gebruik van cookies, web beacons, pixeltags, logbestanden of andere vergelijkbare technologieën wanneer u onze                    Diensten gebruikt of interacties aangaat met onze e-mails of advertenties op onze Site, onze App of andere sites. Lees voor meer informatie onze Cookieverklaring;

            b.    Persoonlijke gegevens van de klant: bijvoorbeeld naam, e-mailadres, profielafbeelding, geslacht, geboortedatum, woonplaats, vriendenlijst, interesses en likes. Alleen                    informatie waarvoor u toestemming hebt gegeven, wordt met ons gedeeld. Lees voor meer informatie onze Cookieverklaring; en

            c.    Uw afbeelding (en) van u wanneer u onze winkels bezoekt om u op video op te nemen via de Closed-Circuit Television (“CCTV”). Lees voor meer informatie onze                    CCTV-verklaring.

 

3.4        Persoonsgegevens die we van andere bronnen ontvangen

 

Wij ontvangen de volgende Persoonsgegevens wanneer u gebruik maakt van onze Diensten:

 

            a.     Persoonsgegevens van de klant: bijvoorbeeld naam, gebruikersnaam, demografische informatie, adres, contactgegevens, interesses en online activiteit. We verkrijgen                     dergelijke Persoonsgegevens van andere bronnen die u gebruikt om contact met ons op te nemen. Bijvoorbeeld van sociale netwerken. Pas om dit uit te schakelen uw                     privacy- en reclame-instellingen aan via de betreffende serviceprovider van uw browser; en

            b.     Online activiteit: uw online interactie met ons als u toestemming hebt gegeven voor het gebruik van externe (tracking) cookies. Lees voor meer informatie onze                                    Cookieverklaring.

 

 

4.           Waarom gebruiken we uw Persoonsgegevens?

 

We gebruiken de Persoonsgegevens die we over u verzamelen voor de volgende specifieke doeleinden en gebruikscategorieën:

 

4.1        Uw order verwerken en uitvoeren

 

Dit omvat het verwerken en leveren van uw bestelling, contact met u opnemen over de status van uw bestelling of andere informatie met betrekking tot uw bestelling die we met u moeten communiceren.

Verwerkingsgrond: de verwerking van uw persoonsgegevens is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst met u. Het niet verstrekken van de vereiste Persoonsgegevens betekent dat wij een dergelijk contract niet kunnen uitvoeren en u het gekochte of aangevraagde product of de aangevraagde dienst kunnen leveren.

 

4.2        Om u klantenservice te bieden

 

We willen al uw vragen of verzoeken beantwoorden en we communiceren met u met betrekking tot een aankoop, het gebruik van onze Diensten en het oplossen van uw mogelijke problemen met betrekking tot de Diensten.

Verwerkingsgrond:de verwerking van uw Persoonsgegevens is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst met u. Het niet verstrekken van de vereiste Persoonsgegevens betekent dat wij een dergelijk contract niet kunnen uitvoeren en u het gekochte of aangevraagde product of de aangevraagde dienst kunnen leveren.

 

4.3        Om te voldoen aan toepasselijke wet- en regelgeving

 

Wanneer u producten koopt of diensten van ons afneemt, zijn wij wettelijk verplicht om bepaalde Persoonsgegevens te bewaren. Mogelijk moeten we uw Persoonsgegevens ook verwerken om te voldoen aan rechterlijke bevelen of overheidsverzoeken.

Verwerkingsgrond: de verwerking van uw Persoonsgegevens voor wettelijke en reglementaire doeleinden is noodzakelijk om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen waaraan wij onderworpen zijn.

 

4.4        Persoonlijke account

 

Wanneer je bij Foot Locker shopt, kun je je Persoonlijke gegevens registreren en je eigen profiel aanmaken. Hoewel de registratie niet nodig is, kunt u snel en eenvoudig afrekenen.

Verwerkingsgrond: de verwerking van uw Persoonsgegevens is gebaseerd op uw toestemming. Houd er rekening mee dat u uw toestemming altijd kunt intrekken door uw persoonlijke account te verwijderen.

 

4.5        FLX-lidmaatschap

 

U kunt momenteel alleen in Nederland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk lid worden van ons loyaliteitsprogramma. Daarom is de informatie met betrekking tot het FLX-lidmaatschap alleen van toepassing op de bovengenoemde landen.

Als gewaardeerde klant van Foot Locker kunt u zich inschrijven voor ons FLX-lidmaatschap door een FLX-lidmaatschapsaccount aan te maken of u aan te melden met uw bestaande persoonlijke account: in dit geval koppelen we uw persoonlijke account aan het FLX-lidmaatschapsaccount, inclusief uw aankoopgeschiedenis.

FLX-lidmaatschap wordt aangeboden om u de ultieme winkelervaring te bieden en om u als loyale klant van ons merk te belonen door FLX-punten en -voordelen toe te kennen.

Door lid te worden van FLX wordt u, als integraal onderdeel van dit programma, op de hoogte gebracht van speciale producten, lanceringen, aanbiedingen, lidmaatschapsactiviteit, puntensaldo en vervaldatum, mogelijkheden en aanbiedingen voor het verdienen en inwisselen van punten en ander nieuws via communicatie (“FLX-publicaties”) verzonden via e-mail, direct message en/of e-mail.

Verwerkingsgrond: de verwerking van uw Persoonsgegevens is gebaseerd op uw toestemming. Houd er rekening mee dat u uw toestemming altijd kunt intrekken door de link voor afmelden onderaan onze e-mails over FLX te gebruiken, uw communicatie-instellingen te wijzigen en/of uw FLX-lidmaatschap te verwijderen. Lees voor meer informatie onze FLX-lidmaatschapsvoorwaarden.

 

4.6        Nieuwsbrief

 

U kunt zich abonneren op onze Nieuwsbrief om toekomstige e-mails te ontvangen over sneaker-releases, nieuws, onderzoeken, initiatieven en evenementen, om u eraan te herinneren een aankoop of transactie af te ronden en u specifieke content te sturen op basis van uw voorkeuren en interesses.

Verwerkingsgrond: de verwerking van uw Persoonsgegevens is gebaseerd op uw toestemming. Houd er rekening mee dat u uw toestemming altijd kunt intrekken door de link voor afmelden onderaan onze e-mails te gebruiken of uw voorkeursinstellingen in uw persoonlijke account te wijzigen.

 

4.7        Klanttevredenheidsprogramma

 

Wanneer u winkelt hebt u de mogelijkheid om deel te nemen aan onze vragenlijsten voor onderzoeksprogramma ‘s en opiniepeilingen waarmee wij onze Diensten kunnen ontwikkelen en verbeteren aan de hand van uw feedback. De gegevens die in dit kader worden verzameld, worden door ons niet gebruikt voor reclamedoeleinden. Uw antwoorden worden niet doorgegeven aan derden en ook niet gepubliceerd.

Verwerkingsgrond: de verwerking van uw Persoonsgegevens is gebaseerd op uw toestemming.

 

4.8        Voor marketingdoeleinden om u te voorzien van content op maat, gerichte aanbiedingen en reclame voor onze Diensten

 

Wij bieden u content op maat, gerichte aanbiedingen en reclame om uw winkelervaring te verbeteren, u meer relevante content te bieden en meer over u te weten te komen. Dit kan het genereren van op maat gemaakte toevoegingen op sociale media zoals Facebook omvatten.

Verwerkingsgrond: de verwerking van uw Persoonsgegevens is gebaseerd op ons legitieme belang voor de bedrijfsvoering door u als (potentiële) klant te analyseren, hoe u onze diensten koopt en gebruikt en om een relatie met u te onderhouden of op te bouwen. We verwerken deze Persoonsgegevens alleen als uw belangen of grondrechten niet zwaarder wegen dan ons legitieme zakelijke belang. Als we niet kunnen vertrouwen op een legitiem belang, is de verwerking van uw Persoonsgegevens gebaseerd op uw toestemming. Houd er rekening mee dat u uw toestemming altijd kunt intrekken.

 

4.9        Om ons bedrijf te runnen en onze Diensten te analyseren, ontwikkelen en verbeteren

 

We handhaven de veiligheid van onze Diensten. Wij bieden u ook de mogelijkheid gebruik te maken van onze Diensten om accounts te beheren,  technische en servicegerelateerde problemen op te lossen en andere interne functies te gebruiken. Dit omvat het analyseren van trends en verkeer op de Site en het beheren en optimaliseren van onze Diensten. Dit gebeurt gedeeltelijk via het gebruik van internetcookies. Lees voor meer informatie onze Cookieverklaring.

Verwerkingsgrond: de verwerking van uw Persoonsgegevens is gebaseerd op ons legitieme belang om ons bedrijf te exploiteren en onze diensten op een efficiënte en passende manier te ontwikkelen en verbeteren en om de effectiviteit, gebruikerservaring, werking en veiligheid van onze systemen en netwerken en diensten te verbeteren. We verwerken deze informatie alleen als uw belangen of grondrechten niet zwaarder wegen dan ons legitieme zakelijke belang.

Als we niet kunnen vertrouwen op een legitiem belang, is de verwerking van uw Persoonsgegevens gebaseerd op uw toestemming. Houd er rekening mee dat u uw toestemming altijd kunt intrekken.

 

4.10    Voor het beheer van rechtszaken en bewijsmateriaal

 

We kunnen uw Persoonsgegevens opslaan indien relevant voor mogelijke toekomstige rechtszaken, juridisch advies en/of andere procesvoering en geschillen.

Verwerkingsgrond: de verwerking van uw Persoonsgegevens is gebaseerd op ons legitieme belang om rechtszaken te beheren en Foot Locker te verdedigen tegen eventuele (externe) vorderingen.

 

4.11    Om misdrijven te voorkomen en op te sporen en u, onze medewerkers en uw en onze eigendommen te beschermen

 

We registreren hoe u onze Diensten gebruikt om fraude, misbruik, illegaal gebruik of schendingen van ons beleid en onze procedures of onze algemene voorwaarden te voorkomen en/of op te sporen. Dit omvat het gebruik van bewakingscamera 's. Lees voor meer informatie onze CCTV-verklaring.

Verwerkingsgrond: de verwerking van uw Persoonsgegevens is gebaseerd op ons legitieme belang om misdrijven die van invloed kunnen zijn op u, onze werknemers en uw en onze eigendommen te voorkomen en op te sporen.

 

4.12    Of anders zoals beschreven op het moment van de verzameling van de Persoonsgegevens.

 

 

5.           Hoe lang bewaren wij uw Persoonsgegevens?

 

We bewaren uw persoonsgegevens zo lang als nodig is voor de relevante doeleinden waarvoor we ze hebben verzameld, zoals beschreven in deze verklaring, tenzij een langere bewaartermijn vereist is door de toepasselijke wetgeving.

We bewaren uw persoonsgegevens doorgaans tussen de 3 en 15 jaar, afhankelijk van uw land van verblijf, vanaf de aankoop om problemen of zorgen die u hebt over de producten of diensten die u hebt ontvangen, op te lossen en om ons in staat te stellen gerechtelijke procedures in te leiden of te verdedigen.

In sommige gevallen worden sommige van uw persoonsgegevens binnen een veel kortere termijn verwijderd, bijvoorbeeld:

 

5.1        CCTV-beelden worden opgeslagen tussen 24 uur en 1 maand, afhankelijk van het land waar de beelden worden genomen;

 

5.2        Marketingtoestemmingen worden bewaard zolang u door ons op de hoogte wilt blijven; en

 

5.3        Geschillen worden doorgaans 10 jaar bijgehouden, afhankelijk van uw land van verblijf.

 

Indien redelijkerwijs noodzakelijk of vereist om te voldoen aan wettelijke of reglementaire vereisten, geschillen op te lossen, fraude en misbruik te voorkomen en te bestrijden, of om onze algemene voorwaarden af te dwingen, bewaren we ook een aantal van uw persoonsgegevens, zelfs als deze niet langer nodig zijn om onze diensten aan u te verlenen.

 

 

6.           Welke geautomatiseerde beslissingen, waaronder profilering, nemen we over u?

 

Voor onze wederzijdse veiligheid wordt elke creditcard en PayPal-betaling verwerkt via een automatisch betalingscontrolesysteem. De door u ingevoerde bestelgegevens worden dan vergeleken met de gegevens die op de betaalkaart zijn geregistreerd. Als het systeem deze gegevens niet kan verifiëren, wordt uw bestelling automatisch geannuleerd.

 

We combineren de informatie (inclusief persoonsgegevens) die we van en over u ontvangen, met inbegrip van de informatie die u ons verstrekt over een van de diensten, informatie die we van derden ontvangen, informatie die we automatisch verzamelen (zoals hierboven uitgelegd) en informatie die offline wordt verstrekt of verzameld wanneer u winkelt in onze winkels. Wij stellen u een profiel op om onze producten en diensten te verbeteren en te ontwikkelen en om ons te helpen onze marketing op uw maat aan te passen. We gebruiken informatie die we over u verzamelen, zoals persoonlijke gegevens die online zijn verzameld, via uw online gedragspatronen, online interactie met ons, online activiteiten, het volgen van bezoeken, uw voorkeuren, hobby 's, interesses en uw historische aankoopgegevens, inclusief het annuleren van uw retourzending of bestelling, om ervoor te zorgen dat de marketing die u van ons ontvangt en de manier waarop onze websites aan u worden getoond, passend en op maat van u is. De impact van een geautomatiseerde beslissing is om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke service van Foot Locker krijgt.

 

 

7.           Aan wie geven we uw Persoonsgegevens door?

 

We kunnen uw Persoonsgegevens op de volgende manieren bekendmaken:

 

7.1        Met andere Foot Locker-entiteiten die deel uitmaken van de Foot Locker Group

 

We kunnen uw persoonsgegevens delen met entiteiten die deel uitmaken van onze groepsorganisatie, voor zover dat nodig is voor intern en administratief beheer of voor de uitvoering van onze diensten en aanverwante acties en vereisten.

 

7.2        Met externe leveranciers

 

We gebruiken externe leveranciers voor zakelijke, professionele en technische ondersteuning als Verwerkers (zoals bedoeld in de AVG). Deze bedrijven gebruiken uw persoonsgegevens alleen namens ons en volgens onze schriftelijke instructies: In het bijzonder maken we gebruik van dergelijke externe leveranciers en hun servers en diensten voor onze webplatforms, opslag en zakelijke gegevensverwerking. In beperkte omstandigheden kunnen deze leveranciers toegang hebben tot uw Persoonsgegevens wanneer dit nodig is voor onderhoud of het oplossen van problemen. Lees voor meer informatie onze Lijst met externe leveranciers.

We hebben overeenkomsten inzake gegevensverwerking met dergelijke leveranciers wanneer dat wettelijk vereist is.

 

7.3        Met een bevoegde overheidsinstantie

 

In navolging van een dagvaarding of andere juridische procedure of verplichtingen, wanneer wij te goeder trouw geloven dat openbaarmaking noodzakelijk is om onze rechten te beschermen, uw veiligheid of de veiligheid van anderen te beschermen, fraude te onderzoeken of te reageren op legitieme overheidsverzoeken, waaronder openbare en overheidsinstanties buiten uw land van verblijf, voor nationale veiligheid en/of rechtshandhavingsdoeleinden.

 

7.4        Met kaarthouder en creditcarduitgevers en onderzoeks-, strafrechtelijke of gerechtelijke instanties

 

In geval van fraude, bevestigd door de kaarthouder en/of het bedrijf dat de creditcard uitgeeft, delen wij uw Persoonsgegevens met onderzoeks-, straf- of gerechtelijke autoriteiten met het oog op fraudepreventie, onderzoek en vervolging. Dit omvat de overdracht naar de gespecialiseerde eCommerce-preventiedienst van Europol. In geval van overheidsonderzoek of -aanvragen delen we de gevraagde Persoonsgegevens om te voldoen aan de wet.

 

 

8.            Dragen we uw Persoonsgegevens over buiten de Europese Economische Ruimte (“EER”)?

 

Sommige van uw Persoonsgegevens die wij verzamelen, worden doorgegeven en opgeslagen in landen buiten de EER. Het is mogelijk dat de wetgeving in die landen niet hetzelfde niveau van gegevensbescherming biedt als het land waarin u uw gegevens aanvankelijk hebt verstrekt. Wanneer we uw Persoonsgegevens doorgeven aan ontvangers in andere landen, beschermen we die Persoonsgegevens zoals beschreven in deze verklaring en in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving.

 

We gebruiken verschillende maatregelen om ervoor te zorgen dat uw Persoonsgegevens die buiten de EER worden doorgegeven, voldoende worden beschermd in overeenstemming met de wetgeving inzake gegevensbescherming. Dit omvat het ondertekenen van de EU-modelcontractbepalingen en het controleren of de ontvanger zich houdt aan het Privacyschild EU-VS en Zwitserland-VS.

 

Foot Locker Inc. (VS) is gecertificeerd volgens het Privacy Shield.  Klik hier om ons Privacyschildbeleid EU-VS te openen. Foot Locker Europe B.V. en zijn filialen in Europa hebben een overeenkomst inzake gegevensoverdracht (Beheerder naar Beheerder) met Foot Locker, Inc. gesloten volgens het model van de Europese Commissie. Foot Locker, Inc. heeft op zijn beurt een overeenkomst inzake gegevensoverdracht (Beheerder naar Verwerker) gesloten met zijn externe leveranciers volgens het model van de Europese Commissie.

 

 

9.           Gegevensprivacy van kinderen

 

Onze Diensten zijn niet gericht op kinderen jonger dan zestien jaar en we verzamelen hun Persoonsgegevens niet bewust. We verzamelen en verwerken alleen bewust Persoonsgegevens van kinderen jonger dan zestien jaar als er uitdrukkelijke toestemming van de ouders is verleend. Als u bezorgd bent over de privacy van uw kind, raden wij u aan om webfiltertechnologie te gebruiken om toezicht te houden op de toegang van uw kind tot onze Diensten.

 

 

10.       Hoe beschermen we uw Persoonsgegevens?

 

Foot Locker heeft passende fysieke, organisatorische, administratieve en technische beveiligingsmaatregelen getroffen om uw Persoonsgegevens te beschermen tegen onrechtmatige toegang, verlies, misbruik of wijziging. Foot Locker maakt gebruik van verschillende veilige technieken om uw Persoonsgegevens te beschermen, waaronder beveiligde servers, firewalls en versleuteling van toepassingsgegevens en van uw communicatie via het internet. Om uw transacties te beveiligen, versleutelen we uw Persoonsgegevens met behulp van encryptietechnologie SSL-codering (Secure Socket Layer). Onze systemen zijn alleen toegankelijk voor bevoegd personeel dat deze nodig heeft voor de uitvoering van hun taken. Persoonsgegevens worden alleen intern verstrekt op een 'need to know' -basis en per afdeling of zelfs per medewerker indien van toepassing. We hebben ook een doorlopend Foot Locker-privacytrainingsprogramma om bewustzijn te creëren over privacynaleving.

 

 

11.       Links naar andere sites

 

Onze Diensten bevatten links naar andere sites en applicaties. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de privacypraktijken of -inhoud van dergelijke andere sites of applicaties die niet verbonden zijn met of onderhouden worden door Foot Locker. We raden u aan om de privacyverklaring op een externe site of app die u via onze Diensten opent, te lezen.

 

 

12.       Wat zijn mijn rechten?

 

U hebt het recht:

 

12.1    Van toegang tot de Persoonsgegevens die wij over u verwerken;

12.2    Om onjuiste of onvolledige Persoonsgegevens te corrigeren;

12.3    om uw Persoonsgegevens te wissen;

12.4    Om de verwerking van uw Persoonsgegevens te beperken;

12.5    Om uw Persoonsgegevens  te verplaatsen, kopiëren of overdragen (gegevensoverdraagbaarheid). Dit recht is enkel van toepassing wanneer u

           de Persoonsgegevens rechtstreeks heeft verstrekt en waar de verwerking afhankelijk is van toestemming of waar deze

           noodzakelijk is voor het sluiten of uitvoeren van een overeenkomst tussen ons;

12.6    Om bezwaar te maken tegen:

            a.      verwerking op grond van gerechtvaardigde belangen (inclusief profilering);

            b.      direct marketing (inclusief profilering); en

            c.      verwerking ten behoeve van wetenschappelijk/historisch onderzoek en statistiek.

12.7    Niet te worden onderworpen aan een beslissing die uitsluitend gebaseerd is op geautomatiseerde verwerking, met inbegrip van profilering (bv. geautomatiseerde            verwerking van Persoonsgegevens om bepaalde aspecten over u te beoordelen), die rechtsgevolgen met zich meebrengt voor u of die op vergelijkbare wijze een            aanzienlijke impact op u heeft, tenzij het:

            a.      noodzakelijk is voor het sluiten of uitvoeren van een overeenkomst tussen ons; of

            b.      wettelijk is toegestaan (bv. met het oog op fraude of belastingontduiking); of

            c.      u uw uitdrukkelijke toestemming geeft; en

12.8    Om uw toestemming voor de verdere verwerking van uw Persoonsgegevens in te trekken wanneer een dergelijke verwerking gebaseerd is op uw toestemming.

 

 

Gebruik de volgende webpagina www.footlocker-emea.com/privacy om deze rechten uit te oefenen. We zullen u binnen een maand na het indienen van uw aanvraag via deze webpagina informeren over de ondernomen actie.

 

We zijn verplicht uw identiteit te verifiëren, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de verificatie van uw e-mailadres. Indien u ons niet toestaat uw identiteit te verifiëren, kunnen wij uw aanvraag niet verder behandelen.

 

Let erop dat bovenvermelde rechten, met uitzondering van het recht om bezwaar te maken tegen direct marketing, niet absoluut zijn. Onder bepaalde voorwaarden en in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming kunnen we een verzoek weigeren. Wanneer een dergelijke beperking (gedeeltelijk) op uw verzoek van toepassing is, zullen wij u informeren over de reden van onze weigering om op uw verzoek in te gaan.

 

 

13.       Hoe kan ik een klacht indienen?

 

Als u niet tevreden bent met de manier waarop wij uw persoonsgegevens hebben verwerkt, neem dan contact met ons op via: privacy@footlocker.com.

Houd er rekening mee dat u ook het recht hebt om een klacht in te dienen bij de bevoegde Gegevensbeschermingsautoriteit.

 

 

14.       Updates aan deze Privacyverklaring

 

Wij passen deze Verklaring van tijd tot tijd aan om de verstrekte informatie actueel te houden. Wij raden u aan deze Verklaring regelmatig opnieuw te lezen.

 

Laatst bijgewerkt: juni 2020

 

 

15.       Contactpersonen

 

Als u vragen, opmerkingen of klachten hebt over deze Verklaring of de verwerking van uw Persoonsgegevens, neem dan contact met ons op via: privacy@footlocker.com.

Als u uw rechten wilt uitoefenen, gebruik dan de volgende internetpagina www.footlocker-emea.com/privacy.